Veilig thuis & hybride werken

Lees verder

Tijdens Corona is thuiswerken een tijd lang de norm geweest en is het Hybride werken de nieuwe norm aan het worden. Hoe zorgt u ervoor dat de IT beveiliging die u binnen de organisatie hanteert ook op de thuiswerkplek gewaarborgd blijft? Hoe zorgt u ervoor dat een buiten de organisatie opgelopen virus of malware besmetting op de bedrijfslaptop zich niet binnen de organisatie verspreid als de gebruiker weer op kantoor komt of via VPN verbonden is met het computernetwerk? Hoe zorgt u ervoor dat de door de werknemer zelf meegebrachte apparatuur (BYOD) veilig binnen het netwerk gebruikt kan worden? En hoe regel je dit voor telefoons en tablets?

Vraagstukken die door het thuis en hybride werken nog veel actueler zijn geworden dan eerder. Wij adviseren u graag in een gratis oriënterend gesprek over de verschillende mogelijkheden, vraag hier uw gratis oriënterend gesprek aan.

Ook kunt u hierover verschillende mogelijkheden lezen onder de onderwerpen Endpoint Security, EDR, ZTNA en NAC oplossingen.