Email Security

Lees verder

Tegenwoordig is de mailbox een essentieel onderdeel geworden van het dagelijks leven, maar ook van vele organisaties. Communicatie kan plaatsvinden met de snelheid van uw internetverbinding en kan tot over de hele wereld reiken. Met hoe afhankelijk sommigen zijn van de mail is het niet meer dan logisch dat we er alles aan willen doen dat het gebruik niet wordt verhinderd. Beveiligen is daarbij een cruciale factor en diverse partijen bieden services aan om u daarbij te ondersteunen. Een van de meest bekende hierin is Microsoft Office 365 met een Advanced Threat Protection service. Echter niet alles is zo zorgvuldig als dat het doet overkomen.

De standaard beveiliging die aangeboden wordt is vaak onvoldoende om de meeste dreigingen uit uw mailbox te houden. Internetcriminelen worden met de dag slimmer en bedenken telkens nieuwe manieren om de basisbeveiliging te omzeilen. Vele organisaties zitten hierdoor met een mogelijk probleem omdat malware met een simpele klik, een apparaat of zelfs een netwerk kan infecteren. De vraag blijft toch: Waarom dit een risico laten?

Wifi Experts biedt een uitkomst voor het beveiligen van de mail door gebruik te maken van FortiMail. FortiMail verbetert de algehele bescherming van uw mail en draagt hiermee bij aan het versterken van de algehele integriteit van uw netwerk. Dit wordt tevens mogelijk gemaakt door de multi-vendor integratie van het product om in bijna elk netwerk een implementatie mogelijk maakt. Een test uitgevoerd door SE Labs geeft een duidelijk beeld over de grondigheid van de bescherming en vermindert aantal valse meldingen ten opzichte van andere diensten.

Bron: SE Labs Email Security Service Protection 2020 (Q1)