Wifi Experts B.V. implementeert en beheert sinds 2007 grote Wi-Fi netwerkinstallaties in voortgezet en hoger onderwijs, zorginstellingen, bedrijven en organisaties. Al sinds een aantal jaren zijn de activiteiten verder uitgebreid met allereerst Authenticatie oplossingen, LAN apparatuur en vervolgens met Next Generation Firewalls, NAC en Endpoint security oplossingen. 

Techniek is onze passie welke we graag vertalen naar goede en praktische Netwerk, IT-Security en beheeroplossingen voor de verschillende markten die we bedienen. 

We zijn er trots op dat wij als gespecialiseerd landelijk opererend bedrijf dezelfde passie en verantwoordelijkheid voelen voor een optimale werking van uw netwerk en IT- beveiliging met minimaal dezelfde betrokkenheid als uw eigen medewerkers.

Een partnerschap met Wifi Experts geeft u direct toegang tot gecertificeerde engineers zonder eerst via een helpdeskmedewerker escalatie van uw probleem/storing te verkrijgen alvorens geholpen te worden. Uiteraard werken we volledig conform ISO 27001 maar wel zonder bureaucratische en vertragende procedures.  

Vraag een vrijblijvende afspraak aan en laat u informeren over de mogelijkheden van een partnerschap met Wifi Experts.  

Contact opnemen