Security Driven Networking

Lees verder

Voorheen werd aan het bestaande computernetwerk een Firewall tussen de internet aansluiting en het netwerk geplaatst en daarmee was het computernetwerk beveiligd voor aanvallen vanaf het internet. Met de komst van de Next Generation Firewall die al het interne en externe verkeer monitort en hierop de security policy toepast, is het mogelijk die beveiliging ook naar het interne netwerk door te trekken.  

De FortiGate Firewall i.c.m. FortiSwitches en FortiWifi bieden standaard al quarantaine mogelijkheden wanneer een device in het netwerk verdacht gedrag vertoond (mogelijke virus of malware besmetting). Ook maakt dit concept het mogelijk al het verkeer op het interne netwerk te monitoren en te toetsen aan de security policy van de organisatie. Security Driven Networking  waarbij de IT security direct juist wordt geïmplementeerd op het interne en Wi-Fi computernetwerk zonder extra kosten.  

Security Driven Networking is beschikbaar voor zowel kleine als grote organisaties, voor ieder budget is een passende oplossing beschikbaar.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan over Security Driven Networking.

Contact opnemen

Uiteraard kan dit concept verder modulair worden uitgebreid met extra beveiligingsfunctionaliteiten waarbij  al deze oplossingen samenwerken in de Fortinet Security Fabric.